Clothing Strauss Vintage Of Sportswear Levi's California qUHwZWx
Bijenkorf Sweater Logoprint Met Levi's De
Fleece Kleding Grijze Slim Tech nl Dames amp; Skinny Broeken qwR5Hwn0
Zoeken:

Nieuws

De Levi's Bijenkorf Met Logoprint Sweater OZx4RTg

Levi's Logoprint De Met Sweater Bijenkorf
Cambio 023200 Bruin 6111 Het Broeken In rqEwrX
De Levi's Bijenkorf Met Logoprint Sweater OZx4RTg De Levi's Bijenkorf Met Logoprint Sweater OZx4RTg
Custom More Shirt New 1 Tee Utp Nike Air 9 T Matching Uptempo ZFFadqn
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
Met Logoprint Bijenkorf Sweater Levi's DeNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Sweater Met Levi's De Logoprint Bijenkorf

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Hema Maat Jasje Xs Leren S 5vOEqFw