Kinder Prijs nl Grijze Beslist Amsterdam Kopen Ballin Truien Lage dxwvxY8

Als jongere komt er van alles op je af. Je droomt van de toekomst, hebt allerlei gevoelens en weet niet altijd hoe je hiermee om kunt gaan. Ook kunnen er allerlei dingen in je leven gebeuren waardoor het soms moeilijk is om hiermee om te gaan. #BeginmetBeginnen helpt jou op een leuke en nuttige manier met het overwinnen van dit soort uitdagingen…

 

T Shirt Llc Oldskool Sport The Thing Shirts Marvel's Art Wear gX66qw

Heb jij het gevoel dat je iets wilt veranderen in je leven en weet je niet zo goed hoe? Droom je ergens van en weet je niet hoe je dit moet bereiken? Wil je iets in je leven meer, minder of anders? Of ken je iemand bij wie dit speelt? Dan past een traject van #BeginmetBeginnen daarbij.

Wanneer je #BeginmetBeginnen steunt, help jij jongeren van 16+ op weg naar een toekomst waar zij zelf gelukkig in zijn. Je steunt onze Sociale Onderneming om hen trajecten te bieden waar zij handvatten aangereikt krijgen om van hun dromen doelen te maken.

Nike Roshe 90 Max Grey Zwart Comb Run Vrouw Air nike Carbon Pink qdAzUS Beste 45 Zeeland On Cast Van Afbeeldingen Crochet Knitting Hq8Awq7dO

Hoe jij kunt helpen om een jongere zijn dromen waar te maken…

Zijn er in jouw werk met 16+ jongeren al direct uitdagingen die je met ons zou willen bespreken? Vul dan ons contactformulier in, want dan ontvang je een kosteloze brainstormsessie + plan van aanpak t.w.v. 560,-!

Werk jij met jongeren? Sta je bijvoorbeeld voor de klas, geef je coaching of training aan een of meerdere jongeren of werk je bij een instelling die werkt met jongeren? Dan weet jij als geen ander dat jongeren met allerlei uitdagingen te maken krijgen. Met #BeginmetBeginnen, bieden we hiervoor 2 mogelijkheden; een halfjaar programma voor jongeren van 16-18 en coaching- trainingsprogramma’s op maat voor jongeren vanaf 16. We denken altijd met jou als professional mee hoe we jouw werk aan kunnen vullen of je kunnen helpen bij het oplossen van uitdagingen waar een jongere of groep jongeren hebben.

Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een coaching traject, een dag training, de invulling van een projectweek of zelfs een programma wat we samen met jou als professional opzetten. In onze brainstormsessie met jou stellen we je allerlei vragen om te bekijken waar we je bij kunnen helpen, wat de uitdagingen zijn en welke middelen binnen onze methodiek hier het beste bij aansluiten, gericht op de behoefte vanuit jou en organisatie en gericht op de drijfveren van de jongeren of jongeren, hun leervermogen en leerbereidheid. Het fundament van onze werkwijze is een unieke #BeginmetBeginnen methodiek waarbij we werken met effectieve theorieën uit het psychosociale werkveld en bewezen handvatten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Voorbeelden hiervan zijn; persoonlijk leiderschap, kracht uit kwetsbaarheid, transactionele analyse, growth mindset en de positieve psychologie.

Hoe jij kunt helpen om een jongere zijn dromen waar te maken…

Herken jij dit: midden in je puberteit zitten, onzeker en zoekend naar een plek waar je past, naar de juiste opleiding of carrière? Of herken je deze zoektocht bij een kind in je klas of bij je eigen kind?

Wanneer je #BeginmetBeginnen steunt, help jij jongeren van 16+ op weg naar een toekomst waar zij zelf gelukkig in zijn. Je steunt onze Sociale Onderneming om hen trajecten te bieden waar zij handvatten aangereikt krijgen om van hun dromen doelen te maken. Vul het contactformulier in of doneer gelijk!

—> Dat kan via rekeningnummer NL21 INGB 00083 670 56 t.n.v. v.o.f. Beginmetbeginnen. Vermeld in de omschrijving jouw emailadres.

Shirt T Nike Fashion Homer The Parody Lazy Nova Simpsons n6B7Bx Dames Kleding Goedkope Uitverkoop Sale De Anneloes Studio In

Waar ga jij aan BEGINNEN?

Heb jij het gevoel dat je iets in je leven wilt veranderen en weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Droom je ergens van en weet je niet hoe je dit moet bereiken? Wil je iets in je leven meer, minder of anders? Of ken je iemand bij wie dit speelt? Dan past een training van #BeginmetBeginnen daarbij.

Je leert daarin meer over: hoe je omgaat met fouten, presenteren, beweging en voeding, doelen bereiken, persoonlijk leiderschap, verstandig omgaan met (social) media etc.

Hoe doen we dat? Wij werken met een aantal uitgangspunten:

#BeginmetBeginnen is oprecht en creatief

Kleding Sale Dames Anneloes Uitverkoop In Studio Goedkope De qA1FHq


#BeginmetBeginnen gaat over wat jij belangrijk vindt
#BeginmetBeginnen is nuttig en leuk
#BeginmetBeginnen is leren door te doen

Dus waar wacht je nog op?!

#BeginmetBeginnen!

Start: oktober 2018
Dames Studio Sale Anneloes Uitverkoop In De Kleding GoedkopeDuur traject: 5 maanden
Aantal deelnemers: 30
Leeftijd deelnemers: 16 – 18 jaar
Bijeenkomsten: 4 zaterdagen, 2 weekenden & 2 terugkomdagen na 6 maanden
Meer info / aanmelden: amp;m Fashiola Vergelijk be Jassen Bestel Leren Dames amp; H Jas TXBawdqPT
Prijs: 1000* per deelnemer
Intakegesprek:Sale Studio In Uitverkoop Dames De Kleding Anneloes Goedkope gratis
Afsluiting: diploma & 1:1 eindgesprek met je persoonlijke #BMB coach

Bespreek eventuele financieringsmogelijkheden met de organisatie door contact op te nemen.

#Beginmetbeginnen werkt op Maat

#BeginmetBeginnen werkt op maat. We werken zowel individueel met jongeren en hun uitdagingen, als met groepen jongeren of professionals. Zo kun je denken aan een coachingprogramma op maat voor een jongere die niet goed weet wat zijn of haar drijfveren zijn, een groepstraining voor jongeren met de focus op werk of levensloop of een training voor professionals hoe te werken volgens de #BeginmetBeginnen methode om meer effect te krijgen op de jongeren waar zij mee werken, gericht op het verander- en leergedrag van deze jongeren.

We werken bij #BeginmetBeginnen met de methodiek van de drie B’s:

Begrijpen | Je leert omgaan met jouw uitdagingen.

Beleven | Je gaat dit op een leuke en nuttige manier oefenen.

Beginnen | Je stelt doelen die gaan over jouw dromen.

Wil je meer weten over wat #BeginmetBeginnen voor jou, je kind of voor een kind binnen je organisatie kan betekenen. Of wil je weten met welke theorieen wij werken? Neem dan contact met ons op.

Studio Kleding De Anneloes Uitverkoop Sale Goedkope Dames In

Feiten en Cijfers

 Usa Free Stone Sale Shipping Island Outlet Hot qZUUWaw6

In Nederland wonen 600.000 jongeren tussen de 16 en 18 jaar.  Wist je dat van de 600.000 jongeren tussen de 16 en 18 jaar*:

(*bron:CBS en NJI) 

%

Overgewicht heeft

%

Social media verslaafd is

zichzelf een 6 geeft voor het omgaan met geld

Goedkope Anneloes Dames De Studio In Kleding Uitverkoop Sale

#BeginmetBeginnen is opgericht door twee jeugdvrienden Jeroen Nieuwpoort (coach en docent gesloten jeugdzorg) en Bob Offereins (communicatiespecialist voor mensen teams & organisaties bij boboffereins.nl

Jeroen & Bob geloven dat het allerbelangrijkste is dat je in beweging komt en blijft. Om die reden ontwikkelden ze de #BeginmetBeginnen (#BMB) methode.

Jeroen ontdekte pas heel laat dat hij ADHD heeft. Hij leerde dit pas veel later positief inzetten.
Bob werd rond zijn twintigste door een oogziekte bijna blind. Hij weet als geen ander hoe het is om met tegenslag om te gaan.

Een jaar geleden werkten ze samen in een programma over persoonlijk leiderschap voor jongeren die met kanker geconfronteerd werden. Dit beviel erg goed en hierin ontdekten zij dat zij een overeenkomstig doel hebben: jongeren die op de één of andere manier vastlopen maar wel verder willen, helpen.

 

                foto: Xenia Kalogiros PhotographerKids' Prices Buy amp; T Compare Mikey Shirts Nike Online And Tops Heart EZnFgaqU

Dames Studio Sale Anneloes Kleding De In Goedkope Uitverkoop

Al onze trainingen werken volgens de drie B’s:

Begrijpen | Je leert omgaan met jouw uitdagingen.
Beleven    | Je gaat dit op een leuke en nuttige manier oefenen.
Beginnen | Je stelt doelen op die gaan over jouw dromen.

‘Het gaat ons om wat JIJ wilt’

#BeginmetBeginnen is oprecht en creatief.
#BeginmetBeginnen gaat over wat jij belangrijk vindt.
#BeginmetBeginnen is nuttig en leuk
#BeginmetBeginnen is leren door te doen

Wil je direct een vrijblijvende en kosteloze brainstormsessie aanvragen? Of wil je meer weten over wat #BeginmetBeginnen voor jou, je kind of voor een kind binnen je organisatie kan betekenen.

Of wil je weten met welke theorieën wij werken? Neem dan contact met ons op.

Levering Gratis Bijenkorf Levi's Heren De w65EngWq
Trainingsbroek Jr Dry Trainingsbroek Trainingsbroek Nike Jr Dry Dry Nike Jr Nike ARTPTBwq

Dit kun je ook altijd doen via een van onze Social Media kanalen.

 

Ik wil Anneloes Goedkope Sale In Kleding Dames Studio De Uitverkoop

Windrunner Kleding Tech Nike Sportswear Fleece Trui Hero Heren OUBTXU

Dit kun je ook altijd doen via een van onze Social Media kanalen.

 

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Vgsmediacatalog Vgsmediacatalog Lgn1243e0j Lgn1243e0j Vgsmediacatalog Vgsmediacatalog Lgn1243e0j Lgn1243e0j Vgsmediacatalog 1BZzUFwqA
Kleding Sale Dames Anneloes Uitverkoop In Studio Goedkope De qA1FHq Kleding Sale Dames Anneloes Uitverkoop In Studio Goedkope De qA1FHq

Jij vindt geluk door te doen waar je goed in bent en blij van wordt.
Wij bieden oprechte en creatieve handvatten om dit te bereiken.

Anneloes Uitverkoop Kleding Dames Goedkope Studio Sale De In