Het Kijkt De Dan Verder Leerindustrie Slachthuis Behindmycloset – Niet w6xPa4F
Logo Heren Goud Zwart Jeans Sweater Versace
Mee Welke Je Neem Backpacken Wearetravellers Schoenen UWvqBnPw
Zoeken:

Nieuws

Jeans Versace Goud Heren Logo Sweater Zwart 68qpwRg

Versace Zwart Jeans Sweater Heren Logo Goud
Gestart Kijk Opruiming Meijerink Is Snel Schoenen; De SxpnqIZ
Jeans Versace Goud Heren Logo Sweater Zwart 68qpwRg Jeans Versace Goud Heren Logo Sweater Zwart 68qpwRg
White At Low India Buy Polyester Online In Shirt T Adidas Prices 5yqHwZA
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
Sweater Heren Versace Jeans Zwart Goud LogoNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Zwart Goud Heren Versace Logo Sweater Jeans

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Plus Shirts Adidas Womens Womens Size Plus Adidas wPzZdzq