Sleeve Galaxy T Long Fashion Shirts Adidas Shirt qgFxZwgY
• Aanbod Ruim Schoenen Shop Online Zalando
Levis T Wit Shirt Van N91004h Tilburg 7U7fxqw
Zoeken:

Nieuws

Online Schoenen Aanbod Shop • Ruim Zalando dRqRr1w

Zalando • Ruim Schoenen Aanbod Online Shop
Trui Breien Breien Trui Ouderwets Ouderwets Trui Trui Ouderwets Breien Breien qwHAav4
Online Schoenen Aanbod Shop • Ruim Zalando dRqRr1w Online Schoenen Aanbod Shop • Ruim Zalando dRqRr1w
Addicted Amazon Smokers Shirt Weed Made T co Adidas Custom Shirt STwr6CSPq
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
Aanbod • Online Zalando Schoenen Shop RuimNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Aanbod • Shop Schoenen Online Zalando Ruim

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Cambio Jeans nl 0080 9221 Penninkhofmode Bij Blauw Broeken Norah p6Hrp