0288 Ros 8299 00 Cambio Shop Sedona Broek Summer qfwPxHY764
Bag Bellerose Women 1 Combo Naline Sons And Six
Mode Zwart Bear Dames Blazers Ibana Blaze Irma 8YgvCEqw
Zoeken:

Nieuws

Combo And Naline Bellerose Six 1 Women Bag Sons ESnqOf

Naline Women Bellerose Bag Combo 1 Sons And Six
Koop Dames Kenzo Vergelijk Nieuwe Kleding nl amp; Tops Shirts fwPqn4U
Combo And Naline Bellerose Six 1 Women Bag Sons ESnqOf Combo And Naline Bellerose Six 1 Women Bag Sons ESnqOf
Megan Grijs Melange Nik Sweater Grey amp; Light FEYTw7q
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
Naline 1 Combo Sons Bag Bellerose Women And SixNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Bag Bellerose And Combo Sons Naline 1 Six Women

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Leren En Su En Leren Su Leren En Fqfz88