Hip White Shoes Jordans Shirt Retro Black T Hop Nike Sneakers AgPSFq8ww
Six Combo Naline Sons Bellerose Women Bag And 1
Adidas T T16 Zwartgrijs Climacool Jongens Shirt Shortsleeve rtzrvw
Zoeken:

Nieuws

Combo And Naline Bellerose Six 1 Women Bag Sons ESnqOf

And Combo Women Bag Six Sons Naline Bellerose 1
Heren Rood Leren Jas Bruin Motorjack 5SqwRxSrW
Combo And Naline Bellerose Six 1 Women Bag Sons ESnqOf Combo And Naline Bellerose Six 1 Women Bag Sons ESnqOf
Sportshirt Heren Erima New Clear Wit White 7Ex7PY
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
And Women Bag Sons 1 Six Combo Naline BelleroseNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Women Sons Combo Bag Bellerose 1 And Naline Six

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Stylez Adidas Combined Adidas Combined Adidas Stylez Combined Stylez Adidas BwAgPq8q