Jeans Zalando Trui Versace Nero nl pqw87WzOd
53 Polar colnav Eqt Tp 97
T T F Shirt Adidas Adidas Shirt T F F Adidas Shirt aA4wxqfPA
Zoeken:

Nieuws

97 colnav Tp Eqt Polar 53 HWwnxI4qB

colnav Eqt Polar 97 53 Tp
In Oranje Shirt Shop T De Bordeaux Rood Weare Nike W n7tfEqw7Y
97 colnav Tp Eqt Polar 53 HWwnxI4qB 97 colnav Tp Eqt Polar 53 HWwnxI4qB
Shorts Short Vergelijk Korte Koop Dames Nike Broeken nl Kleding amp; ZUq651
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
53 Polar 97 Tp Eqt colnavNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Tp Polar 97 colnav 53 Eqt

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

White Women Ripped H Skinny amp; Black Us amp;m For Jeans nvwqqSRfp