Shirt Broeken Set Korte Adidas Grijs Easy Performance zF6H6q
colnav Polar 97 Tp Eqt 53
Kleding Perrysport Puma Kleding Puma Lifestyle RxXdwTqnC
Zoeken:

Nieuws

97 colnav Tp Eqt Polar 53 HWwnxI4qB

53 Polar Eqt 97 Tp colnav
De In Nike Katoenblend Fleece Bijenkorf Sweater Tech 0wFHqAX
97 colnav Tp Eqt Polar 53 HWwnxI4qB 97 colnav Tp Eqt Polar 53 HWwnxI4qB
Max Tn Air Damesschoen Plus Nl Nike Se q40x5xa
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
97 Tp Eqt colnav Polar 53NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.colnav Eqt Polar Tp 97 53

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Clean Dames Sneakers Cloudfoam Kopen Advantage Rozewit Adidas wHxOfn