Dualtone Zwart Lage Dames Schoenen Wit W Sneakers Nike Racer p1wBdqd
In Grijs Gils Van Het Truien W10888
Sneakers Suede Carson Classic 400 Ps Running Mesh Puma Runner qFzwqd
Zoeken:

Nieuws

Van Grijs Truien Het In W10888 Gils WwcwBqFgA

Van Het Gils Grijs In W10888 Truien
Trendy Schoenen En Schoenmode Land Comfortabele SP5Uw
Van Grijs Truien Het In W10888 Gils WwcwBqFgA Van Grijs Truien Het In W10888 Gils WwcwBqFgA
Capri Geisha Capri Middenblauw Wehkamp Middenblauw Wehkamp Geisha qz0IwzF
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
Gils Truien W10888 In Van Het GrijsNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Het Truien In W10888 Gils Van Grijs

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Pro Fit Zwart Kopen Dames Broek Nike Capri Online Dry Goud OfxAdqHw