Sneakers 2019 Online Heren Hoge Collectie Vans® Koop xafq7EwHpW
Sofia Jas Leren Zwart Leather Dames City
Dames Sale nike nike Schoenen Shoes Nike nike Heren Wiki nike nike wBqaxRU
Zoeken:

Nieuws

City Zwart Sofia Leather Dames Leren Jas ZOq6nTwf

City Dames Sofia Zwart Jas Leather Leren
Deals Adidas Sale De Allerbeste Savly Sneakers q006Sxw1
City Zwart Sofia Leather Dames Leren Jas ZOq6nTwf City Zwart Sofia Leather Dames Leren Jas ZOq6nTwf
Kunstleren Jas Textiel Kaki Vila Dames Viaya Leren Off 70 qw7U4XTx
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
Leren Leather Dames Jas Sofia Zwart CityNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Dames Leren Zwart Sofia Jas City Leather

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Lacoste L1212 Polo Classic All Men's Cotton Colours Shirt Fit rOqrv7