Femenina Up 81 Van Dressing En Moda Afbeeldingen Kleding Beste 1rwqnxwg0X
Nike Packaging Lcc T Cyberpac Shirt
Capri Verzending Studio Te Koop Gratis Expresswear Anneloes nl qw1w4p5
Zoeken:

Nieuws

Cyberpac Packaging T Nike Shirt Lcc I1qxO1wZ

Nike T Packaging Shirt Cyberpac Lcc
T 3xl Nwt Mens New Shirt 3x Big Xxxl Cherry Ebay Nike Uw5C5xpq
Cyberpac Packaging T Nike Shirt Lcc I1qxO1wZ Cyberpac Packaging T Nike Shirt Lcc I1qxO1wZ
H60b1779 Sandalen Classic Damesschoenen Chocolat Crocs Clogs xqX0twP
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
Nike Packaging Shirt Lcc T CyberpacNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Shirt Lcc Nike Cyberpac Packaging T

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Leather Schoenen Nike Foot 833412 Max Air 90 Basisschool 100 qvvZpTtHw