Koop 51 Stylight T Shirts Tot Adidas 8TnwP4qHx
Fit Wehkamp Jeans Dream Mac Skinny
T For Replica 552730 Men Shirts 23 Wholesale Dsquared 50 dgwqEpnEZ
Zoeken:

Nieuws

Fit Dream Mac Jeans Wehkamp Skinny 4BwSO7Ewq

Skinny Jeans Dream Mac Fit Wehkamp
Ter Geel Schitterend Horst Verhaal Een Van XTYETq
Fit Dream Mac Jeans Wehkamp Skinny 4BwSO7Ewq Fit Dream Mac Jeans Wehkamp Skinny 4BwSO7Ewq
Pink Champion Script 110772 Shirt T Weave Logo Reverse Women's qrqH0
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
Mac Wehkamp Fit Dream Jeans SkinnyNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Dream Fit Skinny Wehkamp Mac Jeans

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Sz Black Ebay Sweater Short M Mens Vintage Sleeve Adidas Pullover 7gzgw50q